Vosmeer 2 is onderweg!

Het tweede deel is eind maart leverbaar!
Tijdens de nachtelijke fietstocht naar huis na het halloweenfeest op zijn school verdwijnt Vic van Diest. Als hij de volgende dag wordt gevonden blijkt dat hij met messteken om het leven is gebracht. Inspecteur Leendert Vosmeer ontdekt dat deze docent regelmatig botste met de schoolleiding en meer deed dan lesgeven alleen. Binnen en buiten de school blijkt hij een fervente rokkenjager te zijn geweest. In zijn vrije tijd werkte hij met een onderzoeksjournalist aan een onderzoek naar de frauduleuze handelingen van een bouwmaatschappij. Dat rapport is brisant en kan de val van een minister betekenen. 
Het verhaal voert de lezer naar een bizarre ontknoping waarin frustraties en jaloezie tot een uitbarsting komen.

184 pagina's
ISBN  BOEK  978 94 6493 370 3 
ISBN EBOOK  978 94 6493 371 0

Bijna klaar...

Mijn derde  (en laatste!)  waargebeurde WO2-boek. 

Simon Willemse zette de verspreiding van de illegale krant TROUW voor zuidelijk Nederland op poten. Hij was 'reizend ambtenaar' van de distributiedienst en beraamde de succesrijke overval op het kantoor te Sint-Laurens (december 1943). Simon dook onder en werd na verloop van tijd in de trein gearresteerd.  Na het Oranjehotel in Scheveningen en de gevangenissen van Haaren en Utrecht volgde een proces. Aanklacht: sabotage. Eis: doodstraf.
Maar op wonderbaarlijke wijze verdwenen de stukken. Simon ging naar een Duits strafkamp en overleefde de oorlog.

Ik reconstrueerde zijn belevenissen. Het werd een verhaal over vals verraad en wrede vervolging - maar ook over hoop, trouwe vriendschap en onwrikbare liefde.

Uitgever: nog onbekend.

Verschenen: 

deel 1 in de serie 'Inspecteur Vosmeer'


Ik ben weer terug bij Uitgeverij Ellessy - waar nu een andere wind waait. 
Fotojournaliste Tanja Maaslant heeft in haar M├ęgane altijd de scanner aan. Zodoende hoort ze meteen waar er iets gebeurt en dat is handig als je freelancer bent. Als er dan in een appartement aan een der Vlissingse boulevards een lijk gevonden wordt - en er duidelijk sprake is van een misdrijf - snelt zij er op af. Ze is er eerder dan de politie en schiet snel een reeks foto's. Later blijken die van cruciaal belang. En zo gebeurt waar ze al weken op hoopt: ze krijgt te maken met inspecteur Leendert Vosmeer. En die kan pas over een paar uur over een eigen fotograaf beschikken...
Het is het begin van een avontuur-voor-twee met onvoorspelbare afloop. 

Meer thrillers van mijn hand op komst!  Met een hoofdrol voor Leendert Vosmeer.

'Inspecteur Vosmeer en de moorden op de boulevard' is ook meteen verkrijgbaar als ebook.